Het eerste blogbericht! Even voorstellen…


koken-met-anitaWauw mijn 1e blog bericht! Na lang twijfelen is de knoop doorgehakt en heb ik besloten om mijn ‘creaties’ online te zetten. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie en lekkere dingen gemaakt, die ik graag met anderen wil delen.

Ik zal me eerst even voorstellen:

Mijn naam is Anita, 31 jaar, wonende te Feanwâldsterwâl. Familie en vrienden zien regelmatig foto’s van mijn kook-creaties voorbij komen in appjes, op facebook en instagram, en vragen mij vervolgens ‘is het moeilijk om te maken? Het zag er zo lekker uit!’

Hoog tijd dus voor een kookblog!

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit kookboeken,tijdschriften, kook-programma’s, restaurant bezoekjes en uiteraard ook uit eigen tuin. Ik heb het geluk dat ik veel groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin kan gebruiken, waardoor alles nog lekkerder smaakt! ( en gelukkig ben ik getrouwd met een man die vrij handig is in de tuin….)

De foto’s die ik op mijn kookblog plaats, maak ik allemaal zelf. Sommige recepten heb ik zelf bedacht of ik gebruik  al bestaande recepten en hier geef ik mijn eigen draai aan. Dit kan zijn omdat ik de verkeerde boodschappen heb meegenomen uit de winkel, iets op de grond heb laten vallen, of juist omdat ik nog producten heb liggen waarvan ik denk ‘dat kan er ook nog wel bij’…. 🙂 Een praktisch ingestelde en chaotische ‘kokkin’ dus, maar de smaak is altijd goed!

Voor mij is dit de ideale manier om alles vast te leggen wat ik heb gemaakt, zodat het makkelijk is terug te vinden én om mijn ervaringen met anderen te delen. Uiteraard zal het nog even duren voordat de pagina goed gevuld is, maar dat gaat helemaal goed komen.

Ik hoop dat alle lezers iets aan mijn recepten en tips hebben, ik wens je veel kook,- en eetplezier!

Groetjes Anita

PS, Ik zou het super leuk vinden als je even een berichtje achter laat!

 

4 thoughts

  1. He Anita, Op LinkedIn zie ik een bericht over je nieuwe positie @ Theewinkel. En zo kom ik op je website terecht 🙂
    Wat leuk dat je kookt/bakt/braad etc. Er zit nog steeds horeca-bloed in je :-).
    Veel succes.
    Groetjes Simone Knopper-van Goor

    Like

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s