Update Koken met Anita


Koken met Anita
Even een kleine update over mijn pagina Koken met Anita 🙂 Hoe gaat het nu eigenlijk??

Begin januari ben ik begonnen met mijn blog en in 3 maanden tijd heb ik al aardig wat recepten geplaatst. Zo ongeveer om de 3 dagen plaats ik een nieuw recept.

In de maand maart had ik in totaal ca. 2500 bezoekers, met ca. 4000 pagina weergaven. Niet slecht voor een beginnende blogger toch? Ik hoop de komende maanden nog wat meer volgers/bezoekers te krijgen die mijn recepten gaan maken. Ik heb in ieder geval al erg veel leuke reacties mogen ontvangen, en mijn pagina begint steeds meer vorm te krijgen. Ik vind het nog steeds super leuk om te doen, en eigenlijk wordt het steeds leuker!

Zoals je misschien eerder al hebt kunnen lezen sta ik sinds deze maand aangemeld op de recepten pagina’s MytasteNL en MytasteBE, en ben ik zo af en toe in de top 10 recepten pagina’s te vinden.

MytasteNLMytaste BE

blogsocietySinds deze week sta ik ook aangemeld bij de pagina Blogsociety Telegraaf waar ik een ‘gouden status’ heb gekregen, dat betekent dat mijn recepten zo af en toe rechtstreeks op de hoofdpagina verschijnen, super tof!

Daarnaast heb ik in februari nog een kleine investering gedaan in het aanschaffen van een nieuwe lens voor mijn spiegelreflex camera Ă©n heb ik deze maand een daglichtlamp aangeschaft, voor het maken van scherpere foto’s. We zitten hier dus eigenlijk dagelijks in een studio te eten, want de lamp is te groot om hem ergens op te bergen 🙂

Vanaf volgende maand zal ik iedere maand een leuk stukje schrijven over leuke restaurants in de buurt, met name dus in Friesland of ergens in het noorden van het land. Eigenlijk dus een pagina met leuke tips & aanraders van leuke restaurants in de buurt!

Op 26 en 27 augustus doe ik mee met het evenement Brommelsfestijn, we hebben dan een open tuin met diverse leuke activiteiten en natuurlijk lekkers van Koken met Anita, hierover later meer!

En natuurlijk ook nog volop nieuwe recepten de komende maanden…

Het kan zijn dat ik dit weekend geen nieuw recept kan plaatsen, ik zit namelijk in Zwitserland voor mijn werk!

image

Maar nog genoeg in petto dus voor de komende tijd! 🙂 Tot ziens en oant sjen!

Koken met Anita

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s