Meest populaire recepten van de maand mei!


Het is weer het einde van de maand…. Dat betekent weer een overzicht van de meest populaire recepten van de afgelopen maand! Heb jij al één van deze recepten gemaakt?

Hot item blijft nog steeds de Hartige taart met kip, kerrie en appel, in de maand april is dit recept maar liefst 4100 keer bekeken! En het recept is deze maand nog eens 2000 keer bekeken 🙂 Dus als je hem nog niet hebt gemaakt, dan moet je dat zeker een keer doen, want hij is echt heel erg lekker!

Ook de Pilav met kip en perzik is erg populair. Een lekker familie recept, met weinig ingrediënten, die je ruim van de te voren al klaar kunt maken. Een uurtje koken op laag vuur en het is klaar om te serveren. Simpel maar zóoo lekker!

De Zoete aardappelsalade met groene pesto staat nog niet zo lang online op de blog, maar is vaak gemaakt tijdens de warme dagen deze maand…  (Eindelijk mooi weer!!) Dit is een lekker recept als bijgerecht ,voor de BBQ of gewoon lekker in het weekend met een stokbroodje met homemade Groene Pesto.

Mocht je een koolhydraat arm dieet volgen of graag eens iets willen proberen met bloemkoolrijst. Lees dan eens mijn blog; Basisrecept Bloemkoolrijst met diverse variatietips, én enkele koolhydraatarme recepten die je er mee kunt maken!

Heb jij al één van deze lekkere recepten geprobeerd? Ik zou het leuk vinden als je het me laat weten in een reactie bij dit bericht of bij mijn blogs/recepten

Heb je de recepten nog niet gezien? Klik op de bovenstaande links om ze uit te proberen!

Eet smakelijk!

Koken met Anita

 

 

 

 

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s