Restaurant Sin Jah – Leeuwarden


Met een passie voor koken én eten, kan het natuurlijk niet anders dan dat ik af en toe een stukje ga schrijven over leuke restaurants & hotspots in de omgeving! En dan dus met name in de omgeving Friesland/Groningen/Drenthe!

Als groot sushi-liefhebber moet ik dan natuurlijk beginnen met het schrijven van een stukje over Restaurant Sin Jah te Leeuwarden.

 

Ik ben hier nu al een paar keer wezen eten, met zowel vriendinnen als samen met mijn man, en het is iedere keer weer gezellig én lekker.

Sin Jah is een sfeervol, ruim op gezet restaurant met een trendy en modern interieur. Altijd als ik er kom is het er ‘gezellig’ druk. Met het all-you-can-eat concept (5 rondes met 3 gerechtjes per persoon) kun je allerlei Aziatische gerechtjes en verse sushi uitproberen, die je misschien normaal gesproken thuis niet zo snel klaar zal maken. Goed om te weten; Ook voor vegetariërs en niet-visliefhebbers is er voldoende keus! (Dit kun je dus als goed argument gebruiken, om iemand te overtuigen om er toch naartoe te gaan:))

 

Het fijne aan dit concept is dat je een vaste prijs per persoon betaalt, en dat je zonder tijdslimiet ontspannen kunt eten. Vaak zie je bij all-you-can-eat restaurants dat je aan een tijd gebonden bent. Dat is gelukkig bij Sin Jah niet het geval, dus je kun ook alle rondes ‘vol maken’,

De bediening is daarnaast lekker vlot en vriendelijk, en wat ik zelf vooral een groot succes vindt zijn de warme doekjes op het einde, voordat je aan het dessert begint. (Als je er bent geweest dan begrijp je wat ik bedoel…:))

Kortom voor ieder wat wils; heerlijke gerechten en zalige sushi. Ik raad het iedereen aan om eens een hapje te gaan eten bij Sin Jah!

Prijzen all-you-can-eat 

  • Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: € 25,95 p.p.
  • Kinderen van 6 t/m 10 jaar: € 14,95 p.p.
  • Kinderen van 1 t/m 5 jaar: € 7,95 p.p.

* Prijzen zijn exclusief dranken en dessert

Ook voor grote groepen, catering en afhaalgerechten kun je terecht bij Sin Jah. Neem voor de volledige contact gegevens en openingstijden een kijkje op de website van Sin Jah

Bovenstaande foto’s mocht ik met toestemming van Sin Jah gebruiken voor het schrijven van deze review. Onderstaande foto’s zijn genomen met mijn mobiele telefoon dus de kwaliteit van de foto’s zijn iets slechter dan jullie van mij gewend zijn (ik had geen grote camera mee tijdens het eten :)) 

Koken met Anita

 

 

One thought

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s