Tastea – Ibiza Feelings


IMG_4525

Voor het bedrijf Tastea mocht ik hun nieuwe limited edition smaak Ibiza Feelings testen. Erg leuk om te doen natuurlijk, want ik heb nog niet eerder een product review op mijn blog geplaatst. Als fotografie liefhebber vind ik het erg leuk om mooie foto’s te maken van mijn gerechten, maar ook van dit product. Daarnaast mag ik een leuke korting weggeven!

Het merk Tastea is 100% natuurlijk en sluit dus goed aan bij mijn blog, omdat ik vaak kook met biologische en natuurlijke producten, het liefst uit eigen tuin! (Op mijn zoete baksels na natuurlijk, omdat ik niet hélémaal suikerloos en gezond door het leven ga… :))

Omschrijving van de limited edition Ibiza Feelings Tastea:

De 100% natuurlijke Ibizathee kan ondersteunen bij het typische eilandgevoel: Ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten. Het hipste eiland van Europa waar ultiem relaxen, blijdschap, gezondheid en genieten samenkomt. Dat zijn dan ook precies de punten waarop de Ibizathee kan ondersteunen. Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd.

Waarbij kan de limited edition Ibizathee ondersteunen?

– Helpt te ontspannen
– Stimuleert het gelukshormoon
– Boost de gezondheid
– Helpt je te genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur

IMG_4524

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan deze thee, naast dat het 100 % natuurlijk is, is dat de blaadjes en kruiden met de hand worden geplukt en dat je dit ook echt terug ziet én proeft in de thee!

De Tastea theebeker is ook ideaal, ook voor onderweg! Er zit een filter in de beker waardoor je niet al die mooie blaadjes naar binnen slurpt en aan de onderzijde zit nog een geheim vakje om extra thee in te doen. Het enige ‘nadeel’  is dat de thee zo heet blijft in deze dubbelwandige theebeker, dat je je lippen na een half uur nog steeds brandt 🙂 De thee blijft namelijk een paar uren warm in deze beker, en dat wist ik niet…

De prijs van deze luxe thee is wel aan de hoge kant (€24,95), maar het goede nieuws is dat in deze pot 75 gr. thee zit. Je haalt er minimaal 30 kopjes thee uit, en je kunt er gerust een re-fill mee doen want de thee is sterk genoeg. Ook bij een 2e bakje zat er nog ruim voldoende smaak aan.

De smaak Ibiza Feelings is vanaf vandaag online verkrijgbaar via de website van Tastea.

Wil je ook graag eens dit product uitproberen, of een andere smaak van Tastea? Ik mag je als lezer van mijn blog een korting geven van 10 % op alle Tastea producten (m.u.v. van de package deals), je kunt hiervoor de kortingscode : kokenmetanita gebruiken op de website van Tastea. De kortingscode is geldig t/m 28 juni 2017. (Je kunt op de link klikken om naar de site te gaan)

 

 

Enjoy your Tastea!
Koken met Anita

2 thoughts

  1. Hiervan had ik nog niet gehoord, klinkt wel erg aanlokkelijk,vooral het effect dat het heeft. Het prijskaartje is dan (inderdaad) weer aan de hoge kant. Leuke blog, overigens!

    Like

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s