Landgoed Stania State – Oentsjerk


hightea-header-3

Op zondagen gaan we ’s middags regelmatig een hapje eten bij Landgoed Stania State in Oentsjerk. Als het weer een beetje mee zit, dan combineren we dit meestal met een wandeling door het park. Ik vind het altijd een mooie omgeving en sfeervolle locatie, het geeft een beetje een vakantiegevoel, je kunt er heerlijk relaxen!

Op het terras en in de tuinzaal kun je ’s middags lekker genieten van een lunch, kopje koffie of een borrel… Mét een super mooi uitzicht, vooral op het terras! Ook de high tea schijnt een aanrader te zijn volgens vriendinnen van mij, (zelf nog niet gedaan, maar dat gaat vast nog wel eens gebeuren..)

Afgelopen zondag hebben we voor het eerst eens ’s avonds in het restaurant gegeten i..p.v. de lunch, omdat we wat aan de late kant waren. Het was echter een beetje een kort bezoek, doordat ons kleine mannetje van 2 jaar de boel wat op stelten zette door met speelgoed te gooien, maar we hebben wederom zoals altijd goed gegeten! 🙂

 

3 jaar geleden was dit zelfs onze trouwlocatie! Een mooie dag met een super ontvangst op het bordes met een glaasje prosecco, vervolgens een kopje koffie/thee met gebak, lopend buffet & ’s avonds nog het feest! Wat hebben we genoten die dag, het vliegt zomaar voorbij….

Hieronder nog enkele foto’s van onze trouwdag die destijds gemaakt zijn bij Stania State! 🙂

 

Stania State mag dus zeker niet ontbreken in mijn lijstje van aanraders. Mocht je er nog niet eerder zijn geweest, dan zou ik hier zeker eens een bezoekje brengen!

Voor alle mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de site van Stania State.

Nog een extra tip:

Ieder jaar wordt er een NaZomerFair georganiseerd op het landgoed. Er zijn dan ruim 100 stands aanwezig met een mix van culinair, lifestyle, wonen en mode. En niet te vergeten; er zijn ieder jaar alpaca’s aanwezig… 😉 Ik ben er al een aantal keren geweest, erg leuk!

Dit jaar is de NaZomerFair op 16 en 17 september. Voor meer informatie over het gehele programma kun je op de site LC NaZomerFair terecht.

Veel plezier!

Koken met Anita

Bovenstaande foto’s zijn afkomstig van Stania State, Onderstaande foto’s zijn gemaakt door onze trouwfotografe Jolanda Breidenbach en DJ Alex Vleer

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s