Alle recepten Lunch

Gevulde wrap met crème fraîche, kipfilet en avocado

NIEUW; recepten beoordelen!

Ik zat even tussen mijn food-foto’s te bladeren, en toen kwam ik deze foto tegen van deze lekkere Gevulde wrap met crème fraîche, kipfilet en avocado die ik een keer heb gemaakt als lunch gerechtje. Deze gevulde wrap heb ik gemaakt met ingrediënten die ik op dat moment in de koelkast had liggen toen ik een keer alleen thuis was. De foto is zelfs al van maart zag ik 🙂 Volgens mij heb ik destijds dit recept niet geplaatst omdat ik niet geheel tevreden was over de scherpte van de foto…. Haha, ik ben soms écht te kritisch over mijn foto’s. Zo zonde, want het was wel erg lekker!

Een leermoment voor mezelf dus 🙂 Het lijkt wel ‘kritisch met Anita’ i.p.v. ‘Koken met Anita’, anyway hierbij alsnog het recept van deze lekkere wrap!

Snel, makkelijk en gezond….

Gevulde wrap met crème fraîche, kipfilet en avocado

Het recept voor de Gevulde wrap met crème fraîche, kipfilet en avocado:

Ingrediënten voor 1 wrap:

  • 1 wrap naar keuze
  • 2 à 3  eetl. crème fraîche
  • 2 à 3 plakjes kipfilet
  • handje ijsbergsla
  • ¼ komkommer in plakjes gesneden
  • ½ tomaat in plakjes gesneden
  • ¼ avocado in reepjes gesneden

Hoe maak je het:

Smeer de crème fraîche uit over de wrap. Beleg dit met de plakjes kipfilet en verdeel er wat sla over. Leg de komkommer, tomaat en avocado alleen in het midden, een lange reep in de lengte, anders kun je je wrap niet meer dichtvouwen…. Vouw hem dicht door 1/3 deel weer terug te vouwen naar binnen, van onder naar boven. En vervolgens de linker- en de rechter zijde dicht te vouwen, zodat er niks uitvalt. (à la McDonalds wrap)

Geniet van je lekkere lunch!

Koken met Anita

Bereidingstijd: 10 min.

Geef hier je reactie!