Meest populaire recepten van de maand juli + een update over mijn blog!


Het is weer tijd voor het maandelijkse overzicht! Ik merk dat de overzichten nog steeds heel vaak worden bekeken, voor het gemak toch heel handig… Daarnaast is het misschien leuk om even een update te geven over mijn site Koken met Anita, zodat je weer geheel op de hoogte bent!

 

Bovenstaande recepten waren weer zeer in trek! De Hartige taart met kip, kerrie en appel is deze maand alweer 2600 x bekeken. ūüôā

Probeer vooral eens de Flammkuchen met aardappel, lente-uitjes & Italiaanse ham, een super lekker recept om te maken voor het weekend. Daarnaast ook makkelijk & snel klaar te maken.En als je dan toch lekker bezig bent in de keuken, maak dan de Frisse limoenmousse als dessert. Echt super lekkerrr!

Ik mocht de afgelopen maand de lekkere yoghurt smaken proeven van Stapleton en hier een recept bij bedenken. Met het bedenken van dit recept kan ik een 10-gangen diner winnen. Mocht je nog niet hebben gestemd op mijn Blauwe bessen-frambozen yoghurttaart, dan kun je dat doen op Facebook door¬†HIER¬†mijn foto een ‘like’ te geven. (alvast super bedankt hiervoor :))

Wil je één van deze recepten maken? Klik dan op de bovenstaande links om het volledige recept te bekijken!


What is new & what is yet to come:

– Zoals je misschien al hebt gezien heb ik een nieuwe categorie toegevoegd op mijn blog: Koolhydraatarm
Veel mensen in mijn omgeving willen graag wat afvallen en volgen een koolhydraatarm dieet. Daarom heb ik de koolhydraatarme recepten voor het gemak ingedeeld in een aparte categorie zodat je ze makkelijk kunt terugvinden op de blog!

– Je kunt mijn blogs & recepten nu ook een beoordeling geven, dus mocht je een recept gemaakt hebben en je vond het lekker. Laat het even weten door een cijfer te geven, dit kun je doen bovenaan de pagina bij ieder recept.

– Ik mocht in juni een review schrijven voor het bedrijf Tastea voor hun nieuwe thee smaak ‘Ibiza Feelings’. Wegens succes mag ik weer een thee smaak testen, en jullie weer een nieuwe korting aanbieden vanaf half augustus!

– Binnenkort ben ik ‘chef’@¬†Chefmate¬†met 2 gerechten. Een nieuw concept met huisgemaakte maaltijden door geselecteerde ‘chefs’ bij jou in de buurt. Binnenkort meer hierover!

– 26 & 27 augustus doen we mee aan het evenement¬†Brommels,¬†met een ‘open tuin’. Je kunt dan onze tuin komen bewonderen, alpaca’s komen aaien en genieten van een kopje koffie, thee met wat lekkers! Ook is er een demo eendenkorf vlechten en er is live trekzak muziek op het terras aan het water. Daarnaast verkopen we natuurlijk onze pompoenen en kalebassen… Je kunt¬†HIER¬†het volledige programma bekijken, en het eventueel combineren met andere locaties die meedoen! * Entree is gratis – Consumpties tegen betaling¬†

Tot dan?! ūüôā

Koken met Anita

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s