Tastea – Hocus Pocus Focus


Ik mocht voor het bedrijf Tastea weer een theesmaak testen. Deze keer koos ik voor de ‘concentratiethee’ Hocus Pocus Focus. Erg leuk dat ik dit weer mocht doen. Natuurlijk heb ik weer een paar mooie foto’s kunnen maken van deze lekkere thee én mag ik weer een leuke korting aanbieden zodat je eventueel zelf ook een Tastea smaak kunt proberen!

IMG_5451

Omschrijving van de Hocus Pocus Focus:

Is jouw concentratie ver te zoeken? Heb je last van stress en voel je je alles behalve top? Dan is de Hocus Pocus Focus precies wat jij nodig hebt! Deze thee smaakt naar chocolade en bevat zelfs stukjes cacao nibs en chocola. Genieten zonder de calorieën.

Waarbij kan Hocus Pocus Focus bij ondersteunen?

  • Stimuleert het gelukshormoon
  • Verlaagt stress
  • Verhoogt de concentratie
  • Bevordert het geheugen

IMG_5456

Waarom koos ik voor de smaak Hocus Pocus Focus? Mensen die mij wat langer kennen dan vandaag weten dat ik vaak een beetje chaotisch ben. Lees: snel afgeleid, sleutels en pinpassen kwijtraken, met 10 dingen tegelijk bezig zijn en gerust de autosleutels een vakantie lang in je auto laten zitten op het oprit (daar heb ik overigens wel van ‘geleerd’). Nou ja, je begrijpt dat ik dus wel een beetje concentratie kan gebruiken!

Voor het schrijven van deze blog zou ik bijvoorbeeld ook de Tastea theebeker noemen en er een foto van maken samen met de thee, maar waar is de foto?!? Juist! Die is er niet…. Ik ben de Tastea theebeker vergeten mee te nemen naar huis en hij ligt nog op het werk, omdat ik hem iedere dag gebruik. Heeft de thee dus geholpen? Vandaag blijkbaar even niet… (Haha volg je het nog?)

Ben ik enthousiast over de thee? Dat zeker! Het merk Tastea is 100% natuurlijk en sluit dus goed aan bij mijn blog, omdat ik vaak kook met biologische en natuurlijke producten, het liefst uit eigen tuin! Daarnaast hou ik ook erg veel van zoetigheid en deze thee voldoet daar zeker aan, want het bestaat uit de volgende ingrediënten: Black Tea Ceylon, -South India, -China, cocoa, cacao nibs, Chocolate, Cocoa Mass, Cocoa Butter, Soya Lecithin, natural flavouring. Klinkt goed toch?

IMG_5477

De prijs van deze luxe thee is wel aan de hoge kant (€29,95), maar het goede nieuws is dat in deze pot 125 gr. thee zit. Je haalt er minimaal 50 kopjes thee uit, en je kunt er gerust een re-fill mee doen want de thee is sterk genoeg. Ook bij een 2e kopje thee zit er nog ruim voldoende smaak aan.

Wil je ook graag eens deze theesmaak uitproberen, of een andere smaak van Tastea? Ik mag je als lezer van mijn blog een korting geven van 10 % op alle Tastea producten (m.u.v. van de package deals), je kunt hiervoor de kortingscode : kokenmetanita10 gebruiken op de website van Tastea. De kortingscode is geldig t/m 23 augustus 2017. (Je kunt op de link klikken om naar de site te gaan)

Enjoy your Tastea!

 

Koken met Anita

 

Mocht je toch de theebeker even willen bekijken, dan kun je een kijkje nemen bij mijn Tastea – Ibiza Feelings review.

IMG_5493

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s