Meest populaire recepten van de maand augustus!


De maand augustus is alweer voorbij! Tijd voor een klein overzicht met de meest populaire recepten van de afgelopen maand, én natuurlijk weer een korte update over mijn blog & alle activiteiten zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

De meest populaire recepten van de maand augustus; Heb jij al één van deze recepten geprobeerd?

 

  1. Pilav met kip en perzik
  2. Kruimelplaatcake met bramen & zwarte bessen
  3. Frisse courgettesoep met munt
  4. Bramentoetje met meringue

Ik weet niet wat er aan de hand is, maar iedereen heeft zin in Pilav met kip en perzik van Anneke! Deze wordt op het moment extreem vaak bekeken en gezocht op Google, heel grappig. (hij is ook erg lekker)

Beide bramen-recepten waren erg in trek; zowel het Bramentoetje met meringue als de Kruimelplaatcake met bramen & zwarte bessen.  Persoonlijk vond ik het bramentoetje erg geslaagd omdat ze er zo feestelijk uit zien én omdat het een eigen creatie is, dat maakt het voor mij extra leuk natuurlijk.

De Frisse courgettesoep met munt is echt een lekker basisrecept, iedereen heeft wel eens een courgettesoep gemaakt denk ik. Maar deze versie is lekker fris van smaak door de munt!

De kruimelplaatcake met bramen & zwarte bessen heb ik geserveerd met onze Open tuin op 26 & 27 augustus, heel veel mensen waren er enthousiast over en hebben daarna het recept opgezocht op mijn blog, super leuk! Enkele foto’s van onze open tuin tijdens de ‘Brommelsdagen’ vind je trouwens onderaan in deze blog, om even een idee te krijgen van hoe het eruit zag tijdens dit weekend. We hebben echt een super leuk en gezellig weekend gehad, we hopen natuurlijk dat alle 250 bezoekers dit ook zo hebben ervaren!

Misschien zien we je volgend jaar (weer) in onze tuin?

Groetjes,

Koken met Anita

& ook namens Gert Willem & Hidde 🙂

O, én ik ben nog met allemaal leuke & vooral spannende dingen bezig de komende tijd, dus hou vooral mijn blog in de gaten! Binnenkort meer hierover :):) Spannennnnd!


Koken met Anita genomineerd voor de Food Blog Awards

Mijn blog is genomineerd voor de Food Blog Awards, in de categorie ‘Beste Blog Design’ zou je HIER misschien op me willen stemmen? Dank je! (In de top 5 terecht komen zou leuk zijn, toch? :))

 


 

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s