Verrassingsrecept!


Een verrassingsrecept… Wat is dat nou?

Het leek mij wel grappig om een recept te delen met een gesloten potje, zodat je pas weet wat voor recept het eigenlijk is als je op de link klikt

Ik heb het even ‘gegoogled’; ik ben de eerste foodblogger met een verrassingsrecept online 🙂 Om die reden alleen al vind ik het leuk! Haha, bij deze ben ik dus de ‘bedenker van het verrassingsrecept’ 😉 Bij succes zul je dus vaker eens een receptje tegen komen op mijn blog met een gesloten pan!

(Eigenlijk is dit helemaal niet zo goed voor je SEO, vindbaarheid in Google etc., en misschien is dit dan ook gelijk de reden waarom geen enkele foodblogger dit doet, maar ach who cares! Ik vind het wel leuk! :)) 


 

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s