Broodhuys Broertje – Leeuwarden


Broodhuys Broertje 08

Als we gaan shoppen in Leeuwarden gaan we vaak ook ergens lunchen! Ik hou niet echt van heel lang shoppen, en loop eigenlijk altijd bij dezelfde winkels naar binnen. Ik ben dus het type die voornamelijk mee gaat voor het eten (verrassend). De afgelopen keer zijn we beland bij het Broodhuys Broertje!

Als je binnenkomt bij het Broodhuys Broertje is de eerste indruk misschien dat het niet heel ruim is, vooral als je met de kinderwagen binnenkomt en het erg druk is… (altijd onhandig die dingen) Maar je wordt er gelijk welkom geheten, en het kinderwagenprobleem werd meteen goed opgelost door het personeel en er werd vervolgens gelijk een kinderstoel opgehaald. Het klinkt misschien gek dat ik dit even benoem, maar attent horeca personeel in veel restaurants is zeldzaam vind ik, zelfs de kok was vriendelijk!

Het Broodhuys Broertje heeft een sfeervolle, gezellige opstelling en een uitgebreide lunchkaart met veel keus. Na onze vakantie vond ik het nodig om tijdelijk gezond te eten en ging ik voor een maaltijdsalade. Ik kan jullie vertellen dat de Zomerse kipsalade met gerookte kip, ananas, uitgebakken spekjes, komkommer, rode ui, tomaat, walnoten en een zoete mango mayonaise echt een aanrader is. Al betwijfel ik of deze nog lang op de kaart blijft staan omdat het nu al bijna herfst is inmiddels 🙂 Maar er zal vast nog genoeg ander lekkers overblijven…

Ga je binnenkort eens shoppen in Leeuwarden? Het Broodhuys Broertje is dus zeer geschikt voor een lunch of borrel! Neem voor de volledige contact gegevens en openingstijden een kijkje op de website van Broodhuys Broertje.   (Of je kunt natuurlijk ook de grote broer bezoeken op Het Broodhuys)

Bovenstaande foto’s mocht ik met toestemming van Broodhuys Broertje gebruiken voor het schrijven van deze review. 

Koken met Anita

Geïnteresseerd in deze advertentie? Klik op de onderstaande link

One thought

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s