Meest populaire recepten van de maand september + maandoverzicht


De meest populaire recepten van de maand september:

1.Hartige taart met kip, kerrie en appel
2.Verrassingsrecept -> Nieuwsgierig? Hij is lekker hoor! 🙂
3.Bramen Cheesecake met kruimeldeeg
4.Couscous salade met geitenkaas, rode bieten en appel


1 oktober! Vandaag ben ik jarig 🙂 Time flies; alweer 32 jaar oud geworden….

De afgelopen 2 weken stonden er iets minder recepten online dan gebruikelijk, mede door een lang weekend Rome samen met mijn moeder en zusje! (Geweldig weekend in een súper mooie stad) Daarna had ik lekker wat quality time samen met mijn man Gert Willen en zoontje Hidde. Zoals jullie weten is koken en bloggen is voor mij een hobby, dus vandaar even wat minder blogactiviteiten & nieuwe recepten. Ik werk niet zo ver vooruit als de meeste bloggers, maar aangezien het bloggen niet mijn vaste baan is moet dat ook gewoon kunnen toch?? 🙂

Daarnaast heb ik natuurlijk niet stil gezeten de afgelopen tijd, zoals jullie weten was ik finalist in de categorie Beste Blog Design tijdens de Food Blog Awards en wil ik jullie bij deze allemaal nogmaals bedanken voor jullie stem, zonder jullie had ik de finale natuurlijk niet bereikt! Helaas heb ik niet gewonnen, maar we hebben echt een super leuke avond gehad tijdens de uitreiking in Naarden! Mocht je willen kijken wie er allemaal hebben gewonnen in de 7 verschillende categorieën, dan kun je een kijkje nemen op de site Foodblogawards.nl 

Nu het meest leuke en spannende nieuws: De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met de voorbereidingen voor het maken van een webshop; en ik kan jullie vertellen het wordt super leuk!! Helaas voor jullie laat ik jullie nog even in spanning afwachten want de site gaat pas over een paar maanden online, waarschijnlijk in november/december! 🙂 🙂 Nog eventjes geduld dus!

Ik hou jullie op de hoogte, en natuurlijk in tussentijd weer genoeg blogs & lekkere recepten!

Groetjes,

Koken met Anita

Samen met Gert Willem @ de Food Blog Awards uitreiking
Samen met mijn moeder en zusje in Rome!
Geïnteresseerd in deze advertentie? Klik op de onderstaande link

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s