Blij nieuws & leuke plannen voor 2018!


Hallo lieve volgers,

Vandaag even een persoonlijke update!

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen op mijn social media accounts (Facebook & Instagram), was het de afgelopen maanden wel heel erg stil op ‘Koken met Anita’, en heb ik geen nieuwe artikelen & recepten geplaatst… de reden?! Onze kleine Hidde (2,5 jaar) wordt grote broer eind mei 2018! Natuurlijk zijn we hier super blij mee!!

Iets minder mooi is het feit dat ik de afgelopen maanden voor mijn gevoel als een zombie door het leven heb gelopen omdat ik té misselijk was om te kunnen koken & eten. Niet zo handig dus als je een foodblogger bent! 🙂 De eerste 3/4 maanden van de zwangerschap had ik totaal geen energie meer om iets te kunnen doen en heb ik zelfs een paar weken thuis gezeten van mijn werk en voornamelijk op bed gelegen…. Ik ben op dit moment 19 weken zwanger, en nog maar 1 kilo aangekomen, dat zegt wel genoeg denk ik!? 😉 Geen roze wolk voor mij dus, maar vooral het uitzicht van een wc!

Daarnaast nog een leuk nieuwtje, ik ga een nieuwe webshop starten in 2018! Super spannend! Ik ga namelijk losse, verse thee en leuke cadeaupakketjes online verkopen. Natuurlijk hoop ik dat dit een groot succes gaat worden, maar ook vooral een leuke bezigheid. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van mijn plannen en wanneer mijn webshop live zal gaan, en zal ik vanaf begin januari ook weer veel nieuwe blogs en lekkere recepten online plaatsen want ik ga me volledig op het bloggen storten in het nieuwe jaar.

Ik wens iedereen alvast fijne feestdagen met héél veel lekker eten, en een gelukkig 2018 toe!

emotions-2975396_960_720

Groetjes,

Koken met Anita

7 thoughts

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s