Winactie – De Thee Winkel


Einde winactie!

De winnaar van het theepakket is Lieke Lubbersen (Lieke deed mee via Instagram) Niet getreurd voor de verliezers: over 1 à 2 maanden komt er weer een nieuwe winactie online met een nieuw theepakket!

Iedereen bedankt voor het meedoen. Mocht je toch graag thee willen bestellen; met de kortingscode kokenmetanita10 heb je deze maand nog 10% korting op alle verse thee soorten! http://www.detheewinkel.com

Winactie

 WIN WIN WIN!


Zoals je misschien al eens hebt gelezen heb ik naast mijn kookblog sinds kort ook mijn eigen webshop De Thee Winkel, waar je heerlijke verse thee online kunt bestellen!

Deze week geef ik een volledig thee pakket t.w.v € 19,60 weg aan één van mijn trouwe lezers van mijn blog!

DC1E1B21-63B4-471B-8E9F-FCC1F4769879

Wat zit er allemaal in het thee pakket? (zie bovenstaande foto)

Hoe kun je meedoen? 

Laat een reactie achter bij dit bericht mét hierin een originele reden waarom jij (of iemand anders) dit thee pakket zou moeten winnen, óf laat een reactie achter op Facebook of Instagram op ditzelfde bericht.

Op zaterdag 17 maart maak ik de winnaar bekend!

Uiteraard maakt iedereen even veel kans….

Heel veel succes allemaal!

Groetjes,

Koken met Anita


 

cropped-cropped-logo-koken-met-anita1.jpg

7 thoughts

 1. Hallo Annita, Ik maak heel graag kans op dit pakket omdat ik echt verslaafd ben aan thee en dan liefst met exotische smaakjes. Wanneer ik in krijg in wat lekkers neem ik een kopje thee met Stevia in de plaats en zondig ik daarmee. Ik zou dit graag aan mezelf cadeau doen omdat ik volgende week jarig ben.

  Like

 2. Hallo Anita,
  Ik zou heel graag ik aanmerking komen voor het thee pakket. Sinds vorige week mag ik geen koffie meer drinken ivm. homeopatische middelen en dan lijkt me verschillende theetjes wel heel welkom….en lekker.

  Like

 3. “TEA is a hug in a cup!” 💛
  Ik ben een echte theeleut en maak dan ook graag een plekje op mijn bureau vrij voor dit mooie pakket. Als ik aan het werk ben, drink ik non-stop thee, dus dit pakket komt goed van pas. Een fantastisch cadeau wat mijn werkdag nóg leuker gaat maken!

  Like

 4. Heb een heel bijzondere beste vriendin! Mijn lieve moeder, ze zorgt al voor mij sinds mijn geboorte. Elke dag dat ik het moeilijk heb vanwege mijn ziekte troost ze mij, haalt herinneringen op & spreekt me moed in. Wat hebben we vaak samen gehuild en gelachen bij een versterkende kop thee.

  Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het om even heerlijk in het zonnetje gezet te worden. En zo even de “ellende” te vergeten. Altijd ziet mijn mama de positieve kant van de situatie in. Is er 100% voor de mensen waar ze van houd, voornamelijk ook voor mij. Ook al is dat niet altijd even makkelijk.

  Er is zoveel aan haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar, een ontzettend grote theeleut, te verrassen. Ontspannen kunnen genieten van een heerlijk cup of tea uit je leuke theewinkel zou echt fantastisch zijn!

  Mijn moeder verdiend het om verwend te worden met een lichtpuntje, zoals dit bijzondere pakket. Volledig genieten is mijn wens voor haar, dus je zou ons allebei héél gelukkig ermee maken!

  Like

 5. Thee oh die heerlijke thee, volgens mijn vriend word je daarvan ontzettend “wee”. Als je het mij vraagt super-duper happy!! Ik drink het (bijna) vierentwintig uur per dag & in al zijn soorten. Dus dit smakelijke pakketje zou me erg gelukkig maken. Wat ontzettend leuk dat je nu een theewinkeltje hebt Anita. En met losse thee => the best! Heel veel succes gewenst, hoop dat De Theewinkel een groot succes zal zijn 😀

  Like

 6. Hoi Anita,
  Oeh net op de valreep (hoop ik).
  Ik zou het theepakket graag winnen omdat ik intens kan genieten van een lekkere grote mok thee op de bank, kijkend naar buiten. Zeker met deze sneeuwbuien!
  Altijd leuk om iets nieuws te proberen, dus wie weet.
  Veel succes ermee!
  Groetjes Laura

  Like

 7. De winnaar van het theepakket is Lieke Lubbersen (Lieke deed mee via Instagram) Niet getreurd voor de verliezers: over 1 à 2 maanden komt er weer een nieuwe winactie online met een nieuw theepakket!

  Iedereen bedankt voor het meedoen. Mocht je toch graag thee willen bestellen; met de kortingscode kokenmetanita10 heb je deze maand nog 10% korting op alle verse thee soorten! http://www.detheewinkel.com

  Like

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s