Personal Update & Meest populaire recepten van maart 2018


Het is bijna Pasen, misschien kun je nog wat ‘last minute’ paas-inspiratie gebruiken voor dit weekend? De Paas-recepten zijn in ieder geval erg goed bekeken op mijn blog de afgelopen maand. De ene paastaart vergt echter wel wat meer bereidingstijd dan de ander… Haha 🙂 Dus als je toch last-minute voor een paas recept gaat kiezen dan zou ik gaan voor de Mini Chocolade Paastaartjes ; Makkelijk om te maken, snel klaar en ook nog eens lekker, wat wil je nog meer!

Of probeer ook eens één van de andere lekkere recepten die het meest populair waren  op mijn blog deze afgelopen maand!

Heb je trouwens al gezien dat je bij ieder recept nu ook een ‘sterren-beoordeling’ kunt achterlaten? Dus heb je al eens iets gemaakt van mijn blog, laat dan vooral je beoordeling achter bij het recept! Dat vind ik leuk 🙂


De meest populaire recepten van de maand maart:

  1. Dripcake Paastaart met Witte Chocolademousse ; Deze spectaculaire Dripcake Paastaart maakte ik vorig jaar klaar, en nam ik mee naar een familieweekendje Landal. Het is even een klusje… Maar dan heb je ook wat! Nu ik deze foto terug zie, zie ik dat de ‘drips’ wat gestold waren en dat het wel wat strakker en netter had gekund, maar dat maakt het recept er zeker niet minder lekker om! 🙂
  2. Mini Chocolade Paastaartjes ; zijn ze niet schattig? Erg leuk en makkelijk recept om te maken! Het is ook erg leuk om andere vrolijke paas versiering te gebruiken en dit samen te maken met kinderen.
  3. Voor Looye Kwekers maakte ik deze maand op verzoek een lekker recept klaar met hun smaakvolle JOYN Tomaten. Een lekker receptje om in de weekenden klaar te maken; Amerikaanse Hamburgers met een Homemade Tomatenketchup. O, en heb je nog nooit zelf Tomatenketchup gemaakt? Dan moet je dat zeker een keertje gaan doen. De smaak is echt héérlijk, en je kunt het super lang bewaren in gesteriliseerde flessen!
  4. Flammkuchen met groene asperges, feta & tomaten ; Persoonlijk vind ik dit zelf echt wel een super lekker recept! Vooral de combinatie van de diverse groenten samen met de feta is erruggg lekker 🙂 Ben je ook zo’n fan van Flammkuchen? Over 2 maanden komt er weer een lekker Flammkuchen recept online met een lekkere combinatie van vlees & groenten.

IMG_0667

Personal Update:

Zoals je leest ben ik alvast wat recepten & blogs aan het voorbereiden voor mijn kookblog, omdat we in mei een 2e kindje krijgen (we weten nog niet wat het wordt… :)) Daarnaast ben ik in en rondom het huis ook wat dingen aan het voorbereiden zodat we het straks wat ‘makkelijker’ gaan krijgen. Tenminste…. dat is de bedoeling haha. Ik heb nog zoveel leuke blog plannen, en daarnaast ook nog veel leuke ideeën voor mijn webshop De Thee Winkel… Maar we gaan ons straks eerst maar eens concentreren op de kids en lekker genieten van de zomer!

Ik ben benieuwd hoe we dat straks allemaal gaan combineren haha! Het tuinseizoen komt er namelijk ook weer aan en zoals je al wel weet van vorig jaar misschien, hebben we een grote tuin (1500m2) om te onderhouden! Zo hebben we ongeveer 30 fruitbomen, inmiddels zo’n 20 kippen en kweken we zelf onze groenten. Geen zorgen, het meeste in de tuin dat doet mijn man allemaal hoor! 🙂 Ik ben meer van het koken! Eigenlijk hebben we beide veel te veel hobby’s, daar komt het gewoon op neer…


Zo hebben we dit jaar ook nog wat markten op de planning staan voor de Thee Winkel (de eerstvolgende is op Koningsdag in Veenwouden). En we hebben op 25 & 26 augustus weer een Open Tuin tijdens het Brommels evenement met gebak/hapjes van ‘Koken met Anita’. Daarnaast verkopen we op deze dagen ook pompoenen, groenten en fruit uit eigen tuin en serveren we natuurlijk verse thee! Uiteraard hou ik je volledig op de hoogte van de definitieve plannen rondom het evenement en komt er weer een volledig programma online….

Ondertussen gaan we natuurlijk weer lekker veel kokkerellen en komen er weer lekkere recepten online de komende weken!

Groetjes!

Koken met Anita

26 & 27 augustus open tuin

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s