Meest populaire recepten van april 2018 & Personal Update


img_6935
34 weken!

Aftellen! Op dit moment ben ik de laatste dingen aan het regelen rondom de komst van onze kleine baby….(nr. 2)  Nou ja, laatste dingen? Eigenlijk is nog niks af haha! De envelop zit nog steeds dicht dus we weten nog steeds niet wat het wordt. 🙂 Al kunnen we ons niet zo goed meer beheersen, we moeten dus nog even volhouden hier! Nog ca. 3 à 4 weekjes te gaan??? Heel erg spannend in ieder geval!

Afgelopen vrijdag met Koningsdag stonden we (we = ik samen met mijn man) nog op de markt in Veenwouden met mijn losse thee & thee accessoires (van mijn webshop De Thee Winkel). Mocht je ook langs zijn geweest en eventueel wat hebben gekocht dan wil ik je bij deze bedanken voor je komst, we hebben echt een super leuke dag gehad!

Dit komende jaar gaan we zelfs nog ongeveer 2 à 3 markten bezoeken in de buurt, omdat ik merk dat het naast het runnen van een webshop toch wel handig is om vragen te kunnen beantwoorden ”in real life’. Maar ook dat je als klant toch meer een idee krijgt van wat voor thee soorten er eigenlijk allemaal zijn én dat het veel beter smaakt dan de ‘gewone’ thee.

Wist je dat je als lezer van mijn blog 10% korting krijg op alle losse thee & accessoires? Gebruik hiervoor kortingscode: kokenmetanita10 op www.detheewinkel.com !

Nog enkele foto’s van mijn marktkraam De Thee Winkel

En natuurlijk het maandelijkse overzicht van de meest populaire recepten van April 2018:

  1. Kip-Groente Curry met bloemkoolrijst ; Dit super gezonde recept staat al een tijdje op mijn blog, maar waarschijnlijk wordt deze ineens erg vaak bekeken omdat half Nederland nu op de kilootjes let voor de zomermaanden 🙂
  2. Preischotel Recept van mijn moeder : Één van mijn favo recepten van vroeger.  Deze preischotel moet je dan ook echt eens proberen…. Een erg lekker familie recept! (Dit kan ik wel een paar keer per maand eten!)
  3. Gegratineerde Mexicaanse Tortillataart : Een makkelijk recept met een heerlijk resultaat! Als je wel eens uit eten gaat naar de Mexicaan dan weet ik zeker dat je deze taart ook erg lekker gaat vinden, deze tortillataart met gehakt heeft namelijk alle lekkere smaken van de Mexicaanse keuken in zich.
  4. Hartige taart met asperges, broccoli & bacon : Ben je een liefhebber van witte asperges? De klassieke versie is natuurlijk altijd lekker, maar deze hartige taart is toch net even iets spannender!

IMG_0693

Welk recept is jouw favoriet??!

Groetjes,

Koken met Anita

PS; Heb je de leuke winactie met de biologische producten van Ghee Easy & Chikko al gezien?! Je kunt nog meedoen tot 9 mei! (Je kunt een pakket winnen t.w.v. € 30,-)

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s