Meest populaire recepten van mei 2018!


Nieuwsgierig naar de meest bekeken & gemaakte recepten van de afgelopen maand?! Hierbij heb ik een handig overzicht voor je van de meest smakelijke recepten zodat je alsnog los kunt in de keuken en aan de slag kunt met één van deze lekkere recepten…. 🙂

De meest populaire recepten van mei 2018:

Voor meer lekkere recepten & leuke food nieuwtjes neem ook eens een kijkje op de Home Pagina!

  1. Rabarber-Roomtaart. Een erg populair recept op Pinterest op dit moment! Het heeft een leuke uitstraling door de lekkere frisse reepjes rabarber, en de taart is daarnaast ook lekker romig van smaak. Dus heb je nog rabarber staan in je tuin? Dan moet je deze Rabarber-Roomtaart zeker eens klaarmaken!
  2. Flammkuchen met feta, bacon & rucola. Weer een super lekkere variatie op de originele flammkuchen. Deze topping heeft de lekkere frisse smaken van créme fraîche, feta, tomaten & rucola, en krijgt een lekkere zoute bite door de bacon. Aanrader dus! 🙂
  3. Sperzieboontjes met tomaten & cashewnoten. Verse sperzieboontjes! Hoe lekker kan dat zijn! ‘Gewoon’ sperziebonen eten kan soms een beetje saai zijn… Dit is een lekkere vegetarische maaltijd wat je samen kunt eten met rijst en een gekookt eitje. Maar je kunt het ook gewoon serveren als bijgerecht!
  4. Pilav met kip & perzik. Het pilav recept van mijn moeder is de afgelopen een hot topic op mijn blog. Ook niet zo gek, want het blijft een heerlijk recept wat ook geschikt is voor de warmere dagen door de frisse perzik smaak! Lekker met witte rijst…

Heb je een beetje kook inspiratie op kunnen doen voor de komende dagen? Welk recept is jouw favoriet? 🙂

Groetjes,

Koken met Anita

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s