Kijkje achter de schermen : Brent is geboren!


Vandaag even een kijkje achter de schermen! Als je mijn blog volgt via Facebook of Instagram, dan heb je vast al gezien dat dit lieve kleine mannetje is geboren op 23 mei! Schattig he? 🙂 Vandaar dus even de korte ‘radiostilte’ op mijn blog in de maand juni. Brent is namelijk geboren met een geplande keizersnede, dus dan zit het koken en bloggen er even niet in… 😉 Mocht je het zelf hebben ervaren, dan weet je vast wel wat ik bedoel haha! (drama, maar inmiddels kan ik weer fatsoenlijk de deur uit zonder pijn)

De tijd gaat in ieder geval super snel en Brent is inmiddels alweer 5 weken oud! Wat ze zeggen is eigenlijk wel waar, een 2e is veel makkelijker. Ik weet niet of het komt doordat de baby makkelijker is of doordat je zelf makkelijker wordt? Het enige lastige is dat we nu een enorme peuterpuber (3) hebben rondlopen in huis die veel stoute dingen uitvreet de hele dag. 🙂 Zal dit ooit overgaan?? Haha, de tijd zal het leren….

Ik deel niet zo vaak foto’s van mijn gezin op mijn blog, alleen af en toe op mijn Instagram Stories. Er zijn namelijk al veel family & mama bloggers online, en ik vind eigenlijk dat mijn blog voornamelijk over het koken, recepten & lekker eten moet gaan… Dat is natuurlijk veel belangrijker 😉 Maar omdat ik toch wel wat vragen kreeg hier en daar over hoe het allemaal gaat vond ik het wel leuk om dit even met jullie te delen!

In ieder geval bedankt voor al jullie lieve berichtjes via social media de afgelopen tijd! Zo ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! Nu wordt het weer tijd om te koken en lekkere recepten met jullie te delen!

Liefs,

Koken met Anita
PS; Groetjes van Gert Willem, Hidde (de peuterpuber) & Brent
Gezellig samen badderen! #familytime

 

4 thoughts

Geef hier je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s