Evenementen Personal update

Genomineerd voor de Food Blog Awards 2018!

 

Zo super leuk! Dit jaar is mijn kookblog weer genomineerd voor de Food Blog Awards! Deze keer zelfs in 2 categorieën; in de categorie Beste Blog Design (net als vorig jaar), maar nu ook in de categorie Beste Food Foto!

Bramen Cheesecake met kruimeldeeg
Mijn Bramen Cheesecake is genomineerd voor de Beste Food Foto!

Vorig jaar heb ik de finale gehaald, maar helaas niet gewonnen…. Daarom zou het nu juist super leuk zijn om alsnog te winnen! 🙂

Hier heb ik jou hulp bij nodig!! Daarom zou ik je graag willen vragen om op mij te stemmen in één van deze categorieën, of zelfs allebei als je even tijd hebt natuurlijk. Je mag namelijk ook meerdere keren stemmen…

Klik op één van de onderstaande logo’s om je stem uit te brengen!

 

beste-foodfoto-192x300      beste-blogdesign-192x300

Alvast super bedankt voor je stem!! Op 24 september wordt er bekend gemaakt welke 5 foodbloggers in de finale terecht zijn gekomen…. Let’s hope so! 🙂

Liefs,

Koken met Anita

 

cecd0d0c-c045-41ea-b352-16e1c8da58bb

5 comments

Geef hier je reactie!