Over Anita

6672c58f-e98d-432d-8d18-97e8942b1683Hoi! Welkom op mijn kookblog, leuk dat je een kijkje komt nemen!

Mijn naam is Anita, 32 jarige foodblogger wonende te Feanwâldsterwâl in Friesland! Mijn grote passie is koken en vooral lekker eten! Hoog tijd dus voor een eigen kookblog, welke nu inmiddels al weer bijna 2 jaar bestaat! Op mijn kookblog vind je lekkere recepten, bereidingstips en leuke food nieuwtjes om je volledig op de hoogte te houden!

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit kookboeken, tijdschriften, kook-programma’s, restaurant bezoekjes en uiteraard ook uit eigen tuin. Ik heb het geluk dat ik veel groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin kan gebruiken (1500m2), waardoor alles nog lekkerder smaakt! (en gelukkig ben ik getrouwd met een man die vrij handig is in de tuin….)

Ik heb de Middelbare Hotelschool afgerond, deels de Hoge Hotelschool gedaan en jaren lang in diverse hotels en restaurants gewerkt. (Maar dan niet in de keuken, dat doe ik gewoon thuis :)) Ik houd van verse producten, gezond koken én hier en daar ook een beetje ongezond. Want laten we eerlijk zijn; een lekkere taart smaakt gewoon soms beter met wat suiker…

cecd0d0c-c045-41ea-b352-16e1c8da58bb

Naast het runnen van mijn foodblog werk ik nog 4 dagen in een hotel als receptioniste, ben ik mama van 2 lieve jongetjes (0 en 3 jaar) en heb ik mijn eigen webshop ; De Thee Winkel Ik hoef me dus niet te vervelen… 😉 Allemaal leuke dingen waar ik veel energie uit haal!

Ik zou het super leuk vinden als je een berichtje achter laat bij mijn recepten als je deze hebt gemaakt, of nog gaat maken! Heb je vragen? Dan hoor ik het natuurlijk ook graag! Veel lees- en kookplezier! 

Liefs,

Koken met Anita

Samenwerken? Voor meer informatie & cijfers over mijn kookblog kun je een kijkje nemen op de pagina Contact & Samenwerken

925f27e1-dd05-4628-bb44-1af9d5dc5c8b