Over Anita

Hallo, Welkom op mijn kookblog, leuk dat je een kijkje komt nemen!

Mijn naam is Anita, 31 jaar, wonende te Feanwâldsterwâl in Friesland. Mijn grote hobby is koken en vooral lekker eten, hoog tijd dus voor een kookblog!

15941233_607236739463293_6174143050504270423_n

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit kookboeken, tijdschriften, kook-programma’s, restaurant bezoekjes en uiteraard ook uit eigen tuin. Ik heb het geluk dat ik veel groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin kan gebruiken, 1500m2, waardoor alles nog lekkerder smaakt! (en gelukkig ben ik getrouwd met een man die vrij handig is in de tuin….)

De foto’s die ik op mijn kookblog plaats, maak ik allemaal zelf. Sommige recepten heb ik geheel zelf bedacht of ik gebruik al bestaande recepten en hier geef ik mijn eigen draai aan. Dit kan zijn omdat ik de verkeerde boodschappen heb meegenomen uit de winkel, iets op de grond heb laten vallen, of juist omdat ik nog producten heb liggen waarvan ik denk ‘dat kan er ook nog wel bij’…. 🙂 Een praktisch ingestelde, enthousiaste en ietwat chaotische ‘kokkin’ dus, maar de smaak is altijd goed!

Ik heb de MHS afgerond, deels HHS gedaan en jaren lang in diverse hotels en restaurants gewerkt. (Maar dan niet in de keuken, dat doe ik gewoon thuis :)) Ik hou van verse producten, gezond koken én hier en daar ook een beetje ongezond. Want laten we eerlijk zijn; een lekkere taart smaakt gewoon soms beter met wat suiker…

Voor mij is dit de ideale manier om alles vast te leggen wat ik heb gemaakt, zodat het makkelijk is terug te vinden én om mijn ervaringen met anderen te delen.

Ik zou het super leuk vinden als je een berichtje achter laat bij mijn recepten als je deze hebt gemaakt, of nog gaat maken! Veel lees- en kookplezier! 

Groetjes,

Koken met Anita

Voor meer informatie kijk op de pagina Contact & Samenwerken

image
Ons pompoenenveld; Vanaf eind augustus t/m oktober verkopen we weer eetbare- en sierpompoenen!