Nederlandse Smoothie

Nederlandse SmoothieDit is een leuk koninklijk gezond receptje voor nationale feestdagen zoals Koningsdag en Bevrijdingsdag! Maar het staat ook erg leuk op tafel als je bijv. buitenlandse gasten op bezoek hebt om een Nederlandse Smoothie te serveren…  Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens erg gezond en makkelijk om te maken. Binnen 10 minuten heb je deze feestelijke smoothie al klaar staan!

Het recept voor deze Nederlandse Smoothie:

Lees Meer

Jouw recept op Koken met Anita?

Placeholder ImageJouw recept op Koken met Anita?

Ken jij een super lekker recept die je graag met anderen wilt delen? Stuur je recept in via het onderstaande formulier of stuur een mail naar kokenmetanita@outlook.com, en wie weet wordt jouw recept uitgekozen en op mijn kookblog geplaatst!

Uiteraard met vermelding van je naam, (tenzij je liever anoniem wilt blijven :))

Ik ben benieuwd naar jouw meest smakelijke recept!

Lees Meer

Winactie op Facebook!

Hallo lezers!

Om te vieren dat ik zoveel leuke reacties krijg op mijn nieuwe blog heb ik een leuke winactie! Like mijn FB pagina – Koken met Anita, deel en like het bericht en maak kans op deze handige hart-springvorm t.w.v. €14,-. De winnaar maak ik vrijdag 3 februari bekend, zodat de winnaar nog genoeg tijd heeft om iets lekkers klaar te maken voor valentijnsdag!

Zoals bijv. deze lekkere Frambozentaart !

 

Succes allemaal!

Groetjes,

Koken met Anita

Nieuwe blog, een nieuw jaar en een nieuw jasje

new-year-1898553_960_720

Een nieuw jaar alweer! Wat gaat de tijd toch super snel…Zoals jullie weten ben ik pas nét begonnen met mijn blog, en heb ik toch maar besloten om de pagina helemaal anders te maken. Het is hier en daar soms even uitvogelen hoe het allemaal werkt (lees; veel te vaak ermee bezig geweest de afgelopen dagen), maar dat gaat met de tijd vast helemaal goed komen!  Ik noem het maar een leuke hobby en goed voornemen voor 2017 🙂

Voor alle lezers een gelukkig nieuwjaar gewenst, en tot ziens op mijn blog!

Koken met Anita